back

Актуальним для керівництва району залишається розвиток туристичної галузі Новгород-Сіверщини

03 листопада 2017

Про перспективні напрямки розвитку туристичної галузі Новгород-Сіверського району, розв'язання існуючих проблем у функціонуванні туристичної інфраструктури говорили 03 листопада під час робочої наради за участю в.о. голови районної державної адміністрації Руслана Веремієнка і голови районної ради В'ячеслава Кауфмана.

Як зазначив Руслан Веремієнко, це питання у перспективі розвитку району заслуговує на більшу увагу як у контексті формування туристичної привабливості району, так і в контексті наповнення місцевих бюджетів та отримання доходу від цієї діяльності.

У Новгород-Сіверському районі діє районна Програма розвитку туризму на 2013-2020 роки, але, за словами заступника голови районної державної адміністрації Нелі Чугаєвої, заходи з реалізації цієї програми залишаються скоріше інформаційно-просвітницькими, аніж практичними.

На нараді також йшлося про розробку стратегії розвитку туризму в районі, перегляд існуючої Програми, створення відповідних об'єктів інфраструктури, посилення інформаційної підтримки та промоція Новгород-Сіверського району як справжньої окраси півночі Чернігово-Сіверщини.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації