back

Збори апарату районної державної адміністрації

31 жовтня 2017

31 жовтня для працівників апарату, керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації пройшли збори апарату. Про підсумки роботи апарату, структурних підрозділів районної державної адміністрації за 9 місяців 2017 року присутніх ознайомила Наталя Разумейко, керівник апарату районної державної адміністрації.

У своєму виступі вона відмітила, що:

У звітному періоді відбулося 9 засідань Колегії районної державної адміністрації, у тому числі 2 виїзні засідання (на базі виконкомів Дігтярівської та Орлівської сільських рад), розглянуто 22 питання, за результатами розгляду питань видано 22 розпорядження.

Було проведено:

- 2 виїзні наради на базі виконкомів Шептаківської, Будо-Вороб’ївської сільських рад (І квартал),

- 14 днів апарату районної державної адміністрації,

- 5 виїзних днів-приймалень у населених пунктах району.

Звернула увагу на суттєве збільшення розпоряджень голови районної державної адміністрації (видано 684, що на 355 більше, ніж за цей же період минулого року).

Переважна більшість доручень, даних за результатами попередніх зборів апарату районної державної адміністрації виконана, зокрема:

- проаналізовано діяльність виконкому Дігтярівської сільської ради, результати перевірки розглянуто на засіданні Колегії районної державної адміністрації;

- забезпечено систематичне інформування про діяльність районної державної адміністрації через офіційний веб-сайт;

- проаналізовано роботу консультативно-дорадчих органів за І квартал 2017 року, підготовлено відповідну доповідну записку та інше.

Разом з тим ряд недоліків, на які було вказано, залишаються не виправленими структурними підрозділами районної державної адміністрації, зокрема:

- продовжує мати місце формальний підхід до планування роботи;

- з порушенням термінів, передбачених планами підготовки, надаються матеріали до засідань Колегії районної державної адміністрації;

- є випадки порушення терміну розгляду звернення та інше.

В обговоренні питання взяли участь: Ірина Воронько, начальник відділу організаційної роботи апарату районної державної адміністрації; Юрій Білий, начальник юридичного відділу апарату районної державної адміністрації; Світлана Довбиш, начальник загального відділу та контролю апарату районної державної адміністрації; Олена Михайличенко, головний спеціаліст сектору з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації.