back

13 жовтня 2017

14 жовтня – День захисника України

У світлий день свята Покрови та вшанування українського козацтва щиро вітаємо воїнів-учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і ветеранів Збройних сил України, учасників Другої світової війни і всіх патріотів із Днем захисника України!

Свято захисників України – справжній символ єднання поколінь, адже справа оборони і убезпечення рідної землі завжди передавалася від батьків до синів, від дідів до онуків, від сивочолих ветеранів до призовників і школярів. І справа ця – священна і шанована.

Висловлюємо вам найщирішу вдячність за вибір ризикованого, але почесного шляху, мужність і героїзм, велику фізичну, духовну і матеріальну пожертву, яку ви здійснюєте в ім’я майбутнього свого народу і країни.

Нехай же це славне свято й надалі залишається світлим днем вшанування патріотизму, мужності і військової доблесті усіх поколінь.

Щиро бажаємо всім землякам, колишнім і нинішнім захисникам Батьківщини, їхнім родинам міцного здоров’я, сімейного затишку і благополуччя, миру і добра, подальших успіхів у військовому служінні в ім’я народу України!

Руслан Веремієнко, в.о. голови районної державної адміністрації


Читати також: Програма районних заходів до Дня українського козацтва, Дня захисника України