back

Напередодні Дня Новгород-Сіверського району

11 серпня 2017

В центрі уваги керівництва районної державної адміністрації і районної ради – підготовка до проведення 19 серпня ц.р. Дня Новгород-Сіверського району. Організаційні питання з цього приводу обговорили сьогодні, 11 серпня під час проведення розширеної наради за участю в.о. голови районної державної адміністрації Руслана Веремієнка і голови районної ради В'ячеслава Кауфмана.

Також на нараді були присутні начальники структурних підрозділів районної державної адміністрації та сільські голови.

"Підготовка такого заходу, безперечно, потребує ретельного планування і творчого підходу. На сьогоднішній день головним залишається питання підвозу жителів сільських населених пунктів до районного центру, адже свято проводитиметься саме для них. Впевнена, що спільні зусилля районної влади і активу територіальних громад району зроблять цей захід дійсно святом для жителів нашого району", - наголосила заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва.

Як зазначалося на нараді головною родзинкою свята буде встановлення рекорду району на найбільшу сільську громаду спільно з земляками під назвою "МИ - ЗЕМЛЯКИ". Також в планах відзначити грошовими призами наймолодших та найстарших наших земляків.

А головним дійством свята буде концертна програма народного артиста України Анатолія Гнатюка та виступ Академічного ансамблю пісні і танцю Державної прикордонної служби України у районному Будинку культури.

Нагадаємо, що святкові заходи до Дня Новгород-Сіверського району розпочнуться 19 серпня ц.р. об 11.00 у центральному парку виставкою сільських подвір'їв.



Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації