back

Оновлення матеріально-технічного оснащення КЗ "Новгород-Сіверська ЦРЛ"

21 липня 2017

Для забезпечення дотримання санітарно-епідемічного режиму у лікувальних закладах неможливо обійтись без бактерицидних ламп у відділеннях та бактерицидного опромінювача у кабінеті "Довіра" поліклінічного відділення ЦРЛ.

Саме тому КЗ "Новгород-Сіверська ЦРЛ" придбала за благодійні кошти 100 бактерицидних ламп для заміни відпрацьованих у стаціонарних відділеннях ЦРЛ та бактерицидний опромінювач для кабінету "Довіра" для знезараження повітря в приміщенні. Зазначене обладнання було придбано через систему електронних торгів "ProZoro", що в свою чергу дало можливість зекономити приблизно 2,5 тис. грн.

Як зазначила головна медична сестра Тетяна Бондаренко, придбані лампи українського виробництва, відповідають сучасним вимогам, розраховані на ефективне швидке знезараження повітря приміщень, що дозволить забезпечити дотримання санітарно-епідемічного режиму у ЦРЛ.

Крім того, за благодійні кошти через ту ж систему " ProZoro " лікарня придбала алкотестер "Алконт" для проведення медичного обстеження на стан алкогольного сп’яніння у приймальному відділенні ЦРЛ. Відтак особи, направлені на це обстеження, більш детальніше, швидше та точніше можуть бути обстежені та отримати висновки про наявність або відсутність факту алкогольного сп’яніння.