15 травня 2015

Володимир Гройсман представив новий етап реформи децентралізації (24 січня 2019) 

Учора, 23 січня, на засіданні Кабінету Міністрів України Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман презентував плани Уряду щодо продовження реформи децентралізації, яка визнається експертами як одна з найуспішніших реформ в Україні. Прем’єр-міністр України представив план дій, який має забезпечити незворотність реформи та її повсюдність – щоб усі жителі України відчули на собі всі переваги децентралізації, щоб громади отримали всі необхідні ресурси і повноваження для свого розвитку.

 

08-09 червня 2015 року у районі пройшли зональні зустрічі членів робочої групи з підготовки перспективного плану формування територіальних громад Новгород-Сіверського району з представниками сільських громад с. Грем’яч, с. Орлівка та м. Новгород-Сіверський.

04 червня 2015 року у кабінеті голови районної державної адміністрації відбулося засідання робочої групи з підготовки перспективного плану формування територій громад Новгород-Сіверського району. Крім членів робочої групи у засіданні взяли участь директор Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації Олександр Савченко та представник «Офісу реформ» Євген Помеленко.

05 червня 2015 року у залі засідань районної державної адміністрації відбулося обговорення проекту перспективного плану формування територій громад Новгород-Сіверського району за участю міського, сільських голів, депутатів районної ради.

13 травня 2015 року відбулась нарада з сільськими головами з обговорення перспективного плану формування спроможних територіальних громад Новгород-Сіверського району.