back

28 вересня 2010

27 вересня у районі перебував начальник головного фінансового управління обласної державної адміністрації Валерій Дудко. Метою його перебування було надання допомоги районній владі у розв"язанні проблем, пов"язаних з кредиторською заборгованістю по пільгах і субсидіях, що фінансуються з державного бюджету. Повний текст>>


В ході своєї роботи Валерій Володимирович відвідав Новгород-Сіверську гімназію №1 та ознайомився з роботою навчального закладу. На зустрічі з педагогічним колективом освітянам були роз"яснені основні зміни у фінансуванні галузі, передбачені новою редакцією Бюджетного кодексу. Валерій Дудко активно включився в роботу щодо організації ремонту шпилю над центральним входом, що тривалий час знаходиться в аварійному стані. Дієві пропозиції та досвід господарника дають підстави сподіватися, що ця проблема буде вирішена найближчим часом.


В інтерв"ю журналістам ДМ ТРК "Сіверська" Валерій Дудко роз"яснив напрями діяльності обласної влади щодо поліпшення умов отримання житлових субсидій у зв"язку з підвищенням тарифів на природний газ для населення.