back

8 ТРАВНЯ. ПАМ’ЯТАЄМО! ПЕРЕМАГАЄМО!

08 травня 2023

8 травня, в День пам’яті та примирення, Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни.

 

Цей день уособлює в собі героїзм, силу духу й вічну скорботу за нерозквітлими українськими долями, нездійсненними мріями і задумами. Земний уклін усім, хто пережив страшні роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував Україну.

Подвиги солдатів Великої Перемоги сповнені глибоким патріотизмом і сьогодні надихають українців плекати у своїх серцях любов до рідної землі. Схиляю голову перед пам’яттю кожного, чиє ім'я викарбуване на гранітних скрижалях, і тим, хто так і лишився Невідомим Солдатом.

Згадуючи жахи війни, закарбовані в пам’яті очевидців, увесь біль подій сьогодення дають розуміння того, що немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі!

На жаль, цю знаменну дату зустрічаємо зі зброєю в руках. Нинішні захисники України з честю продовжують героїчні традиції фронтовиків. Бійці самовіддано виконують конституційний обов'язок, проявляють мужність, демонструють високий професіоналізм та відданість Україні, відстоюючи її незалежність. І сьогодні, саме від цих героїчних людей залежить доля та майбутнє нашої країни.

У ці складні часи ми, як ніколи, маємо згуртуватися навколо високої мети – жити в незалежній, вільній, єдиній та квітучій Україні. І хай незламний дух Великої Перемоги надає нам сил і наснаги! Нехай мир і злагода запанують на нашій землі!

 

Начальник районної

військової адміністрації

Сергій СЕРГІЄНКО