back

Пленарне засідання тринадцятої сесії районної ради восьмого скликання

29 березня 2023

 

Голова районної державної адміністрації Сергій Сергієнко взяв участь у пленарному засіданні тринадцятої сесії районної ради восьмого скликання, на якому депутати заслухали підсумки виконання ключових документів розвитку району за 2022 рік.

Звітуючи перед депутатами про виконання районного бюджету Новгород-Сіверського району на 2022 рік, керівник апарату районної державної адміністрації Наталія Разумейко зазначила, що показники з надходження власних доходів загального фонду виконані на 77,4% планових бюджетних призначень, що зумовлене об’єктивними причинами, адже основним джерелом поповнення бюджету є послуги з державної реєстрації, а від початку війни державні реєстри тривалий час не працювали. Кошти бюджету  спрямовані на фінансування районних цільових програм.

Про виконання Програми економічного і соціального відновлення та розвитку Новгород-Сіверського району на 2022 рік доповіла начальник відділу економіки, агропромислового розвитку та державної реєстрації районної державної адміністрації Тетяна Горбонос.

Депутати також підтримали внесення змін до Програми з оплати послуг з обслуговування автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування Новгород-Сіверський - Семенівка, Новгород-Сіверський - Понорниця на 2023 рік.

За результатами розгляду депутатами районної ради прийняті відповідні рішення.