back

Сьогодні особливий день для кожного, хто усвідомив себе УКРАЇНЦЕМ!

21 листопада 2022

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Цього дня,  начальник районної військової адміністрації Андрій Анікієнко разом з керівництвом міської та районної рад поклав квіти до пам’ятників, обелісків та пам’ятних місць борцям за свободу та незалежність.

 

«Свобода та гідність – це ті цінності, за які виходили і гинули люди на Майдані. Свободу та гідність сьогодні захищають і проявляють українські воїни та цивільні громадяни. Вірю, що переможний дух Свободи, загартований протягом існування нашої незалежної, приведуть нашу країну до перемоги», - зазначив Андрій Анікієнко.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто боровся за гідність та права українського народу, відстоював волю і незалежність України, утверджуючи своє прагнення жити у європейській спільноті за принципами демократичного, цивілізованого світу.

 

 
 
 

У рамках відзначення Дня Гідності та Свободи відбулась зустріч за круглим столом з молоддю Новгород-Сіверщини, де присутні згадали про патріотизм й мужність громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та національних інтересів нашої держави.

 

«Сьогодні особливий день для кожного, хто усвідомив себе УКРАЇНЦЕМ! Тож цього дня, як ніколи, ми розуміємо, що таке цінність людського життя, єдність та цілісність України! Україна – вільна країна! Українці – вільний народ! Ми єдині, ми непереможні!», - наголосив заступник начальника державної військової адміністрації Тарас Рева.

 

Тож сучасні герої не мають лишатися невідомими! Героями є ті, хто не зраджує себе і чинить опір ворогу.