back

Злагоджені дії усіх гілок влади - запорука стабільності у районі

28 липня 2022

 

 

Відпрацювання системи чіткої взаємодії районної державної адміністрації, територіальних підрозділів міністерств, відомств, інших центральних органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління міністерств та інших центральних органів виконавчої влади сьогодні обговорено під час наради під головуванням начальника районної військової адміністрації  Андрія Анікієнка.


Очільник району проаналізував стан справ на території району, зупинився на проблемних питаннях, ризиках, з якими доводиться стикатися в умовах воєнного часу. Особливу увагу звернув на дотримання заходів безпеки, зважаючи на те, що територія Новгород-Сіверської громади входить до переліку районів, де ведуться бойові дії.


Йшлося також про співпрацю усіх органів державної влади, суб’єктів господарювання в частині реалізації державної політики на території району, активного застосування комунікативних заходів при висвітленні відповідних подій, зокрема на офіційних сторінках органів влади у соціальних мережах.


Крім того, обговорено ряд проблем, які виникають у ході діяльності підприємств, установ, організацій, а також можливі шляхи їх вирішення, зокрема, обмеження виробничої діяльності лісопереробних підприємств, щодо зайнятості населення, відновлення залізничного сполучення за маршрутом Терещенська–Семенівка, підтримки місцевих друкованих періодичних видань та інші.


Підсумовуючи роботу, Андрій Анікієнко наголосив, що районна військова адміністрація завжди відкрита до конструктивного діалогу, такі зустрічі носитимуть систематичний характер, відбуватимуться щотижня, тільки спільними зусиллями і плідною співпрацею можливо утримати стабільну ситуацію в районі у цей непростий для країни час.