back

КОЛЯДА ПРОЛУНАЛА В РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ 12 січня 2022 року до районної державної адміністрації з щедрівками та колядками, новорічними та різдвяними піснями, щирими вітальними словами добра, миру, злагоди в Новому 2022 році завітали вихованці Новгород-Сіверського Центру дитячої та юнацької творчості Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області. Різдвяна зірка, дідух, український національний одяг створили святкову атмосферу, дали можливість кожному присутньому імпровізовано доторкнутися до промінчиків різдвяної зірки, відчути тепло народної мудрості. Голова районної державної адміністрації Тарас Молочко висловив слова вдячності дітям та керівнику вокального гуртка Ларисі Веремієнко за віншування і , як годиться господарю, вручив учасникам дійства подарунки. Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування районної державної адміністрації

13 січня 2022

 

 

12 січня 2022 року до районної державної адміністрації з щедрівками та колядками, новорічними та різдвяними піснями, щирими вітальними словами добра, миру, злагоди в Новому 2022 році завітали вихованці Новгород-Сіверського Центру дитячої та юнацької творчості Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області.

Різдвяна зірка, дідух, український національний одяг створили святкову атмосферу, дали можливість кожному присутньому імпровізовано доторкнутися до промінчиків різдвяної зірки, відчути тепло народної мудрості.

Голова районної державної адміністрації Тарас Молочко висловив слова вдячності дітям та керівнику вокального гуртка Ларисі Веремієнко  за віншування і , як годиться господарю, вручив учасникам дійства подарунки.