back

В центрі уваги - реалізація місцевих проєктів

02 грудня 2021

02 грудня з робочим візитом у м. Новгород – Сіверський  перебували директор Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації Олександра Хомик та заступник начальника управління – начальник відділу забезпечення розвитку підприємництва Роман Голомозик.

 

У ході зустрічі спільно з головою районної державної адміністрації Тарасом Молочком:

 

- відвідали Новгород-Сіверський Центр надання адміністративних послуг, який задля комфорту людей і підвищення якості обслуговування населення громади підключився до загальноукраїнських електронних ресурсів;

 

- побували на місці, де триває ремонт приміщення майбутнього Центру підтримки підприємців у м. Новгород-Сіверський згідно з проєктом  «Розвиток хаб-системи підтримки підприємнимцтва, інновацій та стартапів у Чернігівській області».

 

Проєктом передбачено встановлення необхідного обладнання та меблів, створення коворкінг зони, облаштовано ування простору дизайн-мислення для формування креативних, інноваційних рішень, створення консалтингової зони для надання інформаційно-консультативних послуг та проведення навчальних заходів.

 

- оглянули результати реалізації проєкту «Підвищення туристичної привабливості м. Новгород-Сіверський Чернігівської області», метою якого є ревіталізація (відновлення життя) набережної р. Десна в місті Новгород -Сіверський та створення унікального туристичного простору з екопарковкою, спортивними та дитячими майданчиками, відкритими сценами, комфортним пляжем, автономним вуличним освітленням.

 

 

Відділ економіки, агропромислового розвитку та

державної реєстрації районної державної адміністрації