back

1 грудня - День працівників прокуратури України

01 грудня 2021

З моменту проголошення України суверенною і незалежною державою розпочався новий етап розвитку прокуратури. Після прийняття та введення в дію з 1 грудня 1991 року Закону України «Про прокуратуру» і ряду інших нормативних актів створена правова база організації і діяльності органів прокуратури незалежної України.

 

З професійним святом працівників Новгород-Сіверської окружної прокуратури вітав голова районної державної адміністрації Тарас Молочко.

 

«Від вас та вашої роботи великою мірою залежить збереження стабільності, злагоди та спокою, а також дотримання прав і свобод кожного громадянина», - зазначив Тарас Молочко, звертаючись до працівників прокуратури.

 

До привітань долучилися також міський голова Людмила Ткаченко, депутати місцевих рад Сергій Сергієнко і В’ячеслав Кауфман, начальник районного відділу поліції Андрій Водолазкін.

 

З нагоди професійного свята кращим працівникам установи Тарас Молочко вручив відзнаки районної державної адміністрації.

 

Шановні працівники прокуратури!

 

Бажаємо вам професійного довголіття, витримки та стійкості у відповідальній та благородній справі – зміцненні законності та правопорядку в державі.

 

Нехай ваша принциповість та непохитність у служінні Закону та Справедливості, помножені на мудрість і знання, увінчуються позитивними досягненнями в ім’я процвітання незалежної, правової та демократичної України та її громадян.

 

Сектор інформаційної діяльності, цифрового розвитку

та комунікацій з громадськістю районної державної адміністрації