back

Зустріч-пам’ять «Сила нескорених»

18 жовтня 2021

"Сила нескорених" - активність, запланована в рамках проекту "Наше коріння: герої поруч", що реалізовується ГО "УЧАСНИКИ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ НОВГОРОД-СІВЕРЩИНИ".

 

Як повідомив Іван Мельник голова цієї громадської організації у cвоєму профілі FACEBOOK, 15 жовтня на базі музею та Слобідського сільського клубу Блистівського старостату пройшла регіональна зустріч-пам’ять «Сила нескорених» за участю представників Новгород-Сіверської, Семенівської, Коропської, Сновської, Понорницької, Сосницької, Менської, Корюківської, Чернігівської та Шосткинської громад, Міністерства ветеранів України, голови Чернігівської координаційної ради учасників АТО, представників ЗМІ, учасників освітнього процесу КЗ "Новгород-Сіверський фаховий медичний коледж".

 

Зустріч відбулась в рамках проекту національно-патріотичного виховання "Наше коріння: герої поруч", що реалізовує громадська організація "УЧАСНИКИ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ НОВГОРОД-СІВЕРЩИНИ".

 

Учасники АТО/ООС, члени родин загиблих, патріотична молодь Сіверщини відвідали музей, вклонились захисникам, що віддали своє життя за Україну, взяли участь в панахиді за загиблими, яку провів благочинний Новгород-Сіверського округу ПЦУ о. В’ячеслав Павленко.

 

На груповому занятті «Пошук та відновлення внутрішніх джерел ресурсів» з психологами Чернігівського обласного центру комплексної реабілітації та обслуговування учасників бойових дій, членів їх родин та сімей загиблих, отримали групову та індивідуальні консультації юриста з теми «Проблемні питання, які постають в повсякденній діяльності учасників бойових дій та членів їх родин», поспілкувались в родинному колі та взяли участь в спортивній атракції патріотичного спрямування.

 

Фото з профілю Івана Мельника.

 

 

Сектор інформаційної діяльності, цифрового розвитку

та комунікацій з громадськістю районної державної адміністрації