back

14 жовтня - День захисників і захисниць України

13 жовтня 2021

У День Покрови Пресвятої Богородиці ми вшановуємо мужність та відданість тих, хто у скрутні для України часи боронив нашу Батьківщину від загарбників, тих, хто і сьогодні встав на захист волі і незалежності Української Держави.

 

Саме цей день символізує нерозривний зв’язок усіх поколінь захисників України: свято покровительці священного українського козацтва – Пресвятої Богородиці, свято вояків УПА та солдатів Другої світової війни, які боролися з нацизмом. А насамперед - свято українського воїна, який сьогодні боронить Україну від російської агресії.

 

Любов до Батьківщини, готовність до самопожертви, вірність військовій присязі, честь і звитяга українських вояків - запорука миру, спокою й щасливого майбутнього рідної землі.

 

Завжди будемо пам’ятати земляків, які заплатили найдорожчу ціну – власне життя, захищаючи незалежність і краще майбутнє України. Вічна слава Героям!

 

Вітаємо усіх, хто щоденною військовою та мирною працею наближує нашу перемогу над ворогом. Нехай плідними будуть ваші старання, ніколи не вичерпується козацьке здоров’я, сила духу, енергія для здобутків в ім’я України.

 

Слава Україні! Героям Слава!

 

 

Олександр Хілько, в.о. голови районної державної адміністрації