25 вересня – День позашкільника

Шановні працівники закладів позашкільної освіти!

 

Вітаю вас  з професійним святом та висловлюємо щиру подяку за вклад у розвиток освітньої галузі.

 

Позашкільна освіта займає вагоме місце в системі безперервної освіти і є її невід’ємною й унікальною складовою, головна мета якої – створення умов для творчого, інтелектуального, духовного й фізичного розвитку дітей та учнівської молоді, виховання на засадах громадянської свідомості, морально-етичних  нормах українського суспільства та підготовка до життя в сучасних умовах.

 

У територіальних громадах Новгород-Сіверського району функціонує 9 закладів позашкільної освіти. Це велика і дружня родина креативних, талановитих, обдарованих педагогів та вихованців.

 

Кожен педагог-позашкільник – це неповторна особистість, яка має свій особливий талант, що заохочує дітей опанувати нові знання, допомагає самореалізуватися, здійснює виховання засобами національної і світової культури, науки,  мистецтва та спорту.

 

З нагоди Дня позашкілля бажаю всім працівникам галузі процвітання, натхнення, творчого потенціалу, активного зростання та гідної оплати праці. 

 

Нехай ваше життя буде наповнене любов’ю вихованців та повагою їхніх батьків, підтримкою колег, теплотою рідних і близьких. Нехай  ніколи не згасне світло ваших душ, тепло ваших сердець до улюбленої професії, ваші устремління та справи несуть у світ лише розум, красу, мир і злагоду. Нехай невичерпна енергія, оптимізм і вміння реалізувати задумане допоможуть вирішувати найскладніші завдання, а всі педагогічні ініціативи увінчаються успіхом.

 

Міцного вам здоров'я, благополуччя, творчих ідей у вашій благородній справі.

 

Тарас Молочко, голова районної державної адміністрації