26 вересня - Всеукраїнський день дошкілля

Шановні вихователі та працівники закладів дошкільної освіти! 

 

Щиро вітаю вас із професійним святом – Всеукраїнським днем дошкілля!

 

Благополучне дитинство й подальша доля кожного малюка багато в чому залежать від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу вихованців. За допомогою своїх вихователів дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити й берегти свою Батьківщину.

 

Бути вихователем – високе покликання і глибока повага, справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

 

Щира подяка всім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. За те, що горнеться до вас дитина, вважає другом, цілковито довіряє свою дитячу таємницю, За уважність, ласкаву усмішку, терпіння, За великий талант і щире покликання сіяти  розумне, добре, вічне малечі Новгород-Сіверського району.

 

Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добра та натхнення, відчуття вдячності за свою роботу від дітей, батьків та держави. Нехай ваше життя буде наповнене любов‘ю вихованців та повагою їхніх батьків, підтримкою колег, теплотою рідних і близьких, невичерпна енергія, оптимізм і вміння реалізувати задумане допоможуть вам вирішувати найскладніші завдання, а всі ваші педагогічні ініціативи увінчаються успіхом. 

 

 

Тарас Молочко, голова районної державної адміністрації