back

Відвідали дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім’ї району

19 липня 2021

Минулого тижня голова районної державної адміністрації Тарас Молочко зі службою у справах дітей здійснив робочі візити до дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей Коропської, Понорницької, Семенівської територіальних громад.

 

В ході зустрічей голова районної державної адміністрації ознайомився зі здобутками дітей-вихованців, прийомних дітей та батьків-вихователів, прийомних батьків, акцентував увагу на проблемних питаннях, що наразі мають місце у кожній конкретній родини і скоординував шляхи їх подолання.

 

Тарас Молочко у спілкуванні з батьками-вихователями, прийомними батьками, зазначив, що для районної державної адміністрації як для органу опіки та піклування є одним із пріоритетних напрямків діяльності питання охорони дитинства, захисту прав та законних інтересів дітей, цьому напрямку завжди приділятиметься належна увага і контроль.

 

І надалі плануються подібні зустрічі, прямий діалог та співпраця із батьками-вихователями, прийомними батьками, проведення різнобічних заходів для покращення умов утримання та виховання дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування.

 

 

Сергій Петраков, начальник служби у справах дітей

районної державної адміністрації