27 червня - День молоді та День молодіжних та дитячих громадських організацій

В останню неділю червня ми відзначаємо День молоді -  свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. Воно дуже важливе для нашої держави. Адже саме молодь є основною рушійною силою позитивних змін та перетворень, які відбуваються сьогодні в Україні.

 

Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає в самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.  

 

Сучасні й освічені молоді люди – творці сьогодення та майбутнього, їх енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення в бізнесі, політиці, науці, на виробництві, у спорті та мистецтві. Саме вони щоденною працею будують своє майбутнє, майбутнє нашого району, країни.

 

Шановна молодь! Прийміть найщиріші  вітання з нагоди свята – Дня молоді. Бажаємо вам творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб утілити всі прагнення в реальне життя. Творчого вам натхнення, оптимізму та прихильності долі на обраних вами дорогах. Успіхів вам у всіх справах і починаннях!

 

Залишайтесь завжди молодими!

 

 

Відділ освіти районної

державної адміністрації