back

Тарас Молочко: «Військові збори розпочнуться вчасно»

30 квітня 2021

30 квітня голова районної державної адміністрації Тарас Молочко відвідав місце дислокації підрозділу територіальної оборони.

 

Під час перебування у базовому таборі очільник району ознайомився з ходом виконання робіт з облаштування умов для розміщення особового складу, його забезпечення необхідним майном та створення місць для проведення занять з військової підготовки.

 

За словами Романа Богдана, військового комісара об’єднаного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, у базовому таборі вже розгорнуті місця для проживання усіх учасників зборів, приведена до ладу їдальня, місця для приготування їжі в польових умовах та кімната для зберігання зброї. На весь особовий склад завезене польове обмундирування та військове взуття.

 

На наступному тижні триватимуть роботи з розгортання місць для вмивання особового складу, польових душових наметів та місць проведення занять з тактичної та вогневої підготовки. Також буде оформлена уся необхідна документація та методичні матеріали для проведення занять.

 

«На сьогоднішній день проведений величезний обсяг підготовчих робіт. Впевнений, що завдяки спільній роботі ми забезпечимо комфортні умови для особового складу та вчасно розпочнемо військові збори», - зазначив Тарас Молочко.

 

Сектор інформаційної діяльності, цифрового розвитку

та комунікацій з громадськістю районної державної адміністрації