back

21 листопада відзначаємо день Гідності та Свободи

20 листопада 2020

В цей день ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави.

Новгород-Сіверська центральна районна бібліотека до Дня Гідності і Свободи оголосила літературний онлайн-конкурс «Хто за свободу вийшов проти смерті, тому немає смерті на землі».

 

Участь в ньому взяли аматори художнього слова Новгород-Сіверщини віком від 15 до 80 років, які надіслали на розгляд журі свої творчі роботи. Поезії Ганни Шульги з  с.Блистова, Миколи Чмихуна з с.Кудлаївка, Лідії Ніколенко, Лариси Красногор та Миколи Ковальчука з м.Новгород-Сіверський, авторська пісня Богдана Сєдова та прозовий роздум Наталії Миненко  з с.Чайкине, проза від Анастасії Казори з с.Смяч та Алли Снітко з с.Блистова – такі різноманітні за жанрами роботи надійшли на електронну адресу Новгород-Сіверської центральної районної бібліотеки.  

 

Переможцем визнано Миколу Ковальчука за його вірш «Небесній сотні і усім, хто брав участь у Революції Гідності, присвячується».

 

Ми вільні творити своє майбутнє! Любов до Вітчизни єднає всіх у боротьбі за свободу, гідність, право на світле майбутнє для нас і наших нащадків.

 

 

Сектор культури

районної державної адміністрації