back

Підсумки роботи та пропозиції на наступний рік

29 листопада 2019

Громадська рада при районній державній адміністрації зібралася для підбиття підсумків роботи у 2019 році.

 

28 листопада Громадська рада при районній державній адміністрації у повному складі зібралася на своє чергове засідання. Говорили про результати роботі інститутів громадянського суспільства, що увійшли до її складу, у цьому році.

 

Загалом, у районній державній адміністрації в рамках проведення консультацій з громадськістю, на її розгляд винесено 12 питань у формі електронних консультацій. Проведено шість зустрічей керівництва районної державної адміністрації з лідерами громадських організацій. Представники інститутів громадянського суспільства беруть активну участь у роботі консультативно-дорадчих органів (робочих груп, комісій, оргкомітетів тощо), утворених при районній державній адміністрації. Також залучаються до відзначення державних , професійних свят та пам'ятних дат.

 

Як зазначила Марія Максименко, громадська організація "Деснянська ліга натуралістів" підготувала проєкт "Екоздоров'я на рідних стежинах" та вже пройшла конкурсний відбір на обласному етапі. Проєкт має на меті залучення місцевої громади до вирішення актуальних екологічних проблем Новгород-Сіверського району, сприяння формуванню відповідального ставлення за благоустрій рідного краю.

 

Голова Громадської ради Катерина Короткевич запропонувала у наступному році провести зустріч у форматі "круглого столу" з представниками обласного управління Держпраці стосовно врегулювання положень колективних договорів.

 

Загальна пропозиція від громадськості – провести засідання стосовно перспектив адміністративно-територіальної реформи у Новгород-Сіверському районі.

 

Марія Максименко запропонувала долучити Громадську раду у проведенні виїзного заходу, що має на меті привернути увагу жителів району до проблем екології, зокрема роздільного збору сміття.

 

 

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації