back

16 вересня - 76-а річниця вигнання нацистів з території району

11 вересня 2019

У районній державній адміністрації сфомована програма тематичних та святкових заходів з нагоди 76-ї річниці вигнання нацистських загарбників з території Новгород-Сіверського району.

 

10 вересня заступниця голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва провела зустріч з головою районної організації ветеранів України Миколою Кливенком. На зустрічі обговорили питання участі представників районної організації ветеранів України у районних заходах до 76-ї річниці вигнання нацистів з території району.

 

Микола Кливенок зазначив,  що вшанування подвигу ветеранів Другої світової війни є надзвичайно важливим напрямком роботи громадської організації, особливо напередодні 75-ї річниці вигнання нацистських окупантів з України. Також він запропонував відвідати учасників Другої світової війни за місцем проживання, аби привітати їх із визначною річницею.

 

Неля Чугаєва зазначила, що вшанування подвигу захисників України усіх часів завжди у центрі уваги керівництва районної державної адміністрації, особливо це стосується вирішення питань соціального захисту, вивчення умов проживання ветеранів війни та надання їм всілякої допомоги.

 

В ході зустрічі були погоджені заходи із відзначенння цієї пам'ятної для Новгород-Сіверського району дати.

 

 

ПРОГРАМА 

тематичних та святкових заходів з нагоди 76-ї річниці вигнання

нацистських загарбників з території Новгород-Сіверського району

 

12 вересня 2019 року, четвер:

12:30-13:30

Година історичних подій "Шлях до Перемоги" у читальній залі районного Будинку культури.

16 вересня 2019 року, понеділок:

10:00-10:30

Покладання квітів до пам'ятних знаків періоду Другої світової війни за участю керівництва районної державної адміністрації, районної ради у місті Новгород-Сіверський.

за окремим графіком

Відвідування керівництвом районної державної адміністрації, районної ради учасників бойових дій періоду Другої світової війни.

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та правового забезпечення районної державної адміністрації