back

З Днем Державного Прапора України!

23 серпня 2019

23 серпня у районній державній адміністрації відбулась урочиста процедура підняття Державного Прапора України.

 

Щорічно 23 серпня, напередодні Дня незалежності, наша держава вшановує одну з головних національних святинь – Державний Прапор України.

 

Кожна нація, виборюючи незалежність та розбудовуючи державу, обирає символи своєї єдності, сили, соборності та честі. Найбільш шанованим серед таких для українців є Державний Прапор. Жовто-синій стяг України – це віра у світле майбутнє, совість, жива історична пам’ять та гордість народу, багаті золотисті лани та синє небо.

 

Право підняти Знамено на головній щоглі району отримали учасники бойових дій в зоні проведення АТО Петро Биховець та Віктор Дорошенко.

 

З вітальним словом до присутніх звернулися Неля Чугаєва, заступник голови районної державної адміністрації, Юрій Очеретяний, військовослужбовець відділу прикордонної служби "Грем'яч", Петро Биховець, учасник бойовий дій та мати загиблого захисника України Валерія Бондаренка Віра Бондаренко.

 

Нехай сьогодні, в День Державного Прапора, кожен відчує гордість за свою країну, за її досягнення на міжнародній арені, в економіці, культурі та науці, за її спортивні перемоги.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації