<<<1 - 11 з 6793>>>


02 Травня 2024 08:52

Безоплатне отримання "тактичного евакуаційного візка"

Є можливість безплатно отримати "тактичний евакуаційний візок "Brammer"".

Перевага надається медичним, штурмовим підрозділам та підрозділам, котрі виконують бойові завдання на лінії бойового зіткнення, (з розрахунку – один візок на один підрозділ). Візки передаються по Акту прийому-передачі благодійної допомоги.

Для отримання візка безкоштовно необхідно:

  1. Заповнити заяву за посиланням: 
01 Травня 2024 15:47

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

Мета проєкту — надати ветеранам платформу для обміну досвідом та ідеями, що допоможуть їм у реінтеграції до цивільного життя, а також створити місток між ветеранами й суспільством через серію глибоких інтерв'ю,

30 Квітня 2024 15:43

ЗАПИТУЄТЕ – ВІДПОВІДАЄМО

У квартирі зареєстрована сім’я з трьох осіб. Дружина з дитиною виїхали за кордон. Скільки осіб буде враховано при призначенні субсидії?

До складу домогосподарства включаються всі особи, які зареєстровані в житловому приміщенні, крім тих членів домогосподарства, які перебувають за кордоном понад 60 днів на день звернення за призначенням житлової субсидії (п. 24 Положення про порядок призначення житлових субсидій,

30 Квітня 2024 15:38

КОМПЕНСАЦІЯ РОБОТОДАВЦЯМ ЗА ОБЛАШТУВАННЯ РОБОЧИХ МІСЦЬ ДЛЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ

В Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу.

Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

За інформацією Громадської організації “Доступно UA” більшість пошуківців з інвалідністю навіть не розглядають оголошення, якщо там не вказано, що роботодавець готовий взяти

30 Квітня 2024 10:04

Щорічний конкурс на здобуття Всеукраїнської літературно-мистецької премії «Київська книга року» у 2024 році

На Премію висуваються оригінальні книжкові роботи, видані українською мовою протягом останніх трьох років в Україні.

Висунуті на конкурс видання мають бути змістовними, на високому естетичному, художньому та поліграфічному рівнях.

Висунення робіт здійснюється авторами (співавторами), видавництвами, видавничими організаціями, редакціями періодичних видань, громадськими організаціями, творчими спілками, літературно- мистецькими об'єднаннями,

29 Квітня 2024 17:59

Відновити громади Чернігівщини та Сумщини: що для цього потрібно?

 

Залучати кошти та створювати передумови для ділової активності громад – це те, що потрібно зараз кожній українській громаді, а особливо тим, котрі розташовані в прифронтових регіонах країни. Під куполом цієї потреби сьогодні відбувся захід для малого і середнього бізнесу та органів місцевого самоврядування громад Чернігівщини й Сумщини.

Захід організували команда  ГО «Розвиток бізнес-сектору

29 Квітня 2024 14:54

З початку року 7 тисяч українців отримали ваучер на безкоштовне навчання

Здобути омріяну освіту або підвищити свій фаховий рівень безкоштовно українці можуть за сприяння  служби зайнятості. Йдеться про отримання ваучера на навчання – документу, який дає право здобути нову професію або спеціальність чи підвищити свій професійний рівень, щоб бути більш конкурентними на ринку праці.

Від початку 2024 року вже 7 тисяч українців скористалися такою можливістю.

 

 

29 Квітня 2024 14:34

Інформаційно-пропагандистська війна Росії проти України: Харків

Удари з боку Росії, які носять відверто терористичний характер, мають на меті посіяти паніку й деморалізацію. Чи можливий новий наступ на Харків? Останнім часом, з посиленням обстрілів Харкова, значно пожвавилися й меседжі про можливі подібні наміри російського військового керівництва. Про це говорять і численні ЗМІ. І якщо спочатку такі повідомлення поширювали російські ЗМІ, то зараз тематика посилення російського терору проти Харкова почала

26 Квітня 2024 14:28

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків. Про стан поводження з ними розповіла сьогодні під час брифінгу в медіацентрі ОВА директорка Департаменту екології та природних ресурсів ОДА Наталія Грудницька.

Спікерка зазначила, що згадана

25 Квітня 2024 14:20

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності». Наразі вже обрано та орендовано приміщення, яке підходить під основні критерії донорів – це приміщення вже непрацюючої лікарні у Михайло-Коцюбинській громаді. З пошуком благодійному фонду допомогла Агенція регіонального розвитку області.

У планах – надання безоплатних реконструктивних

25 Квітня 2024 09:00

Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив парламент

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.

На графіці – основні зміни, які стосуються як військовослужбовців, так і цивільних громадян України.

function find_cont(sid,offset) { var find_s=document.getElementById("find_str").value; window.location.href = "index.php?find="+find_s; } function set_menu(sid) { $.ajax({ dataType: "json", data : "sid="+sid, url: "set_menu.php", success: function(data){ $("#canvas").html(data.menu); // $("#main_menu").menu(); }, error: function (e,data) { alert(e.responseText); } }) } function set_style(sid,id,typ) { $.ajax({ dataType: "json", data : "sid="+sid+"&id="+id+"&typ="+typ, url: "set_style.php", success: function(data){ window.location.reload(); }, error: function (e,data) { alert(e.responseText); } }) } function set_font(id) { $(".font1").css("color","#000"); $(".font2").css("color","#000"); $(".font3").css("color","#000"); $(".font1").css("background-color",""); $(".font2").css("background-color",""); $(".font3").css("background-color",""); if (id==0) { $(".font1").css("background-color","#000"); $(".font1").css("color","#FFF"); } if (id==1) { $(".font2").css("background-color","#000"); $(".font2").css("color","#FFF"); } if (id==2) { $(".font3").css("background-color","#000"); $(".font3").css("color","#FFF"); } } function set_fon(id) { $(".fon1").css("color","#000"); $(".fon1").css("background-color",""); $(".fon2").css("color","#000"); $(".fon2").css("background-color",""); if (id==0) { $(".fon1").css("background-color","#000"); $(".fon1").css("color","#FFF"); } else { $(".fon2").css("background-color","#000"); $(".fon2").css("color","#FFF"); } } set_font(0); set_fon(0); $(function() { $("#news_date").on('mouseover',"tr",function() { id = this.id; if (document.getElementById(id) != null) { $("#"+id).addClass("news_border"); } }); $("#news_date").on('mouseout',"tr",function() { id = this.id; if (document.getElementById(id) != null) { $("#"+id).removeClass("news_border"); } }); $("#news_date").on('click',"tr",function() { var id = this.id; window.location.href = "index.php?id="+id+"&tp=0"; }); $("#site-name").on('click',function() { window.location.href = "index.php"; }); })