03 Червня 2021 17:05

Сінеманія

Авторський проект Олексія Підгайного. Ведучий розповідає про цікаві новинки у світі кіно на які варто звернути увагу.

Середня тривалість програми - 15 хвилин.

03 Червня 2021 14:55

Грані особистості

«Грані особистості» проект, що розкриває життєві долі визначних прилуцьких діячів (лікарів, письменників, художників, будівельників).

03 Червня 2021 14:40

відкритий діалог з владою

Розмови з чиновниками, політиками та лідерами думок про те, що справді турбує і цікавить прилучан.

03 Червня 2021 14:38

герой за покликанням

У форматі діалогу захисники розповідають про життя на передовій, розмірковують про людські цінності. Середня тривалість програми 15 хвилин.

03 Червня 2021 14:04

дорога до храму

Духовність – це стрижень, фундамент внутрішнього світу людини. Духовності не можна навчити з допомогою настанов. Можна вказати лише шлях, але не можна заставити по ньому йти.

Духовне життя суспільства — це надзвичайно широке поняття, що включає в себе багатогранні процеси, явища, пов’язані з духовною сферою життєдіяльності людей.

 

Головною метою програми є забезпечення розвитку духовності українського суспільства, впровадження в суспільну свідомість загальнолюдських моральних цінностей, формування цілісної культурно-національної ідентичності шляхом:

- посилення співпраці між органами місцевої влади, релігійними та громадськими об’єднаннями на паритетних засадах на благо села;

- сприяння вирішенню релігійно-духовних проблем на території села;

- надання системної фінансово-матеріальної підтримки релігійній громаді та об’єднанням громадян щодо її діяльності.

 

 

25 Квітня 2021 19:25Спецпроекти

ДИТЯЧА ПРОГРАМА "ДІТВОРА"

Головною «дитячою візитівкою» каналу «Прилуки» є програма «Дітвора», що виходить в ефір чотири рази на добу.

Тривалість програми – 15 хвилин. За цей час юні ведучі розповідають цікаві факти із навколишнього світу, вчать етикету, правилам безпеки, розкривають таємниці всесвіту, обов’язковим доповненням програми є мультфільми. «Дітвора» орієнтується на календарні свята, тому має тематичні випуски.

Окремою рубрикою в ефірі нашого каналу виходить програма «Дітвора. Уроки англійської мови» де ведуча, вчитель англійської мови, разом з дітьми в ігровій формі вчать глядача англійській мові. Кожний інформаційний блок містить рубрику «Погода». Вже четвертий рік поспіль її ведучими є діти, тому погода на каналі «Прилуки» вабить до перегляду і дорослих, і дитячу аудиторію.