<<<1 - 11 з 126>>>


22 Квітня 2022 14:36оголошення

Увага! Оголошення!

Шановні мешканці Донецької та Луганської областей, якщо Ви чи Ваші близькі стали свідками (потерпілими) від злочинної діяльності окупаційних військ збройних сил російської федерації або підконтрольних їм терористичних  організацій "л/днр" та бажаєте надати свідчення з приводу вказаних обставин, просимо Вас звертатись через можливості мессенджерів "WhatsApp", "Viber", "Telegram" та "Signal":

- по Донецькій області за номером +38066-846-83-31;

- по Луганській області за номером +38066-846-81-54.

Керівництво ГУ СБУ

в Донецькій та Луганській областей

24 Листопада 2021 10:35-

За матеріалами СБУ організатора наркоугруповання засуджено до 9 років позбавлення волі

 

На Чернігівщині до позбавлення волі засуджено організатора міжрегіонального наркоугруповання, яке спеціалізувалося на виготовленні та збуті наркотичних засобів та психотропних речовин.

Співробітники Служби безпеки України викрили зловмисника у лютому 2019 року при спробі збуту 300 грамів амфетаміну за ціною 75 тисяч гривень.

У ході досудового розслідування встановлено,

24 Листопада 2021 10:30-

Співробітники Служби безпеки України заблокували діяльність злочинного транснаціонального угруповання

 Зловмисники налагодили транзитний канал контрабандного переправлення анаболічних стероїдів через Україну до РФ.

За даними слідства, організували «бізнес» мешканці з різних регіонів України: одесит, киянин та жителі прикордонних районів Чернігівщини.

На територію України «товар» потрапляв з Республіки Молдова поза митними пунктами пропуску. Зловмисники отримували «передачу» від спільника з Молдови, а потім стероїди доставляли на Чернігівщину, де в обхід митного пункту пропуску

19 Листопада 2021 08:18-

СБУ блокувала антиукраїнську мережу, яка під кураторством РФ розробляла плани захоплення влади

 

 СБУ блокувала деструктивну діяльність антиукраїнської мережі, яка під «антивакцинаторськими» гаслами намагалася дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію в державі.

Так, зловмисники закликали до насильницької зміни конституційного ладу. За попередньою інформацією, їхні дії координували російські куратори.

У результаті синхронних спецоперацій СБУ одразу в декількох регіонах України діяльність антиукраїнського

01 Листопада 2021 09:24-

СБУ викрила посадовців Чернігівської міськради на розкраданні коштів, виділених на розвиток соціальної інфраструктури

 

 Служба безпеки України викрила посадовців Чернігівської міської ради та керівників будівельних компаній на привласненні десятків мільйонів гривень, виділених на розвиток соціальної інфраструктури міста.

За даними слідства, посадові особи Управління капітального будівництва Чернігівської міськради провели публічні закупівлі на понад 218 млн грн. Усе це - для будівництва та

28 Жовтня 2021 08:25-

На Чернігівщині СБУ викрила корупційну схему збагачення чиновників одного із комунальних лісгоспів

 

На Чернігівщині співробітники СБУ викрили «діяльність» посадових осіб одного із лісгоспів, які організували схему реалізації необлікованої деревини підприємцям для подальшого експорту.

Майже два роки ділки відносили до некондиту деревину найвищої якості для того, щоб згодом продавати її на експорт.

У ході проведених

06 Жовтня 2021 08:23-

Служба безпеки України заблокувала у Чернігові чергову схему фальсифікації ПРЛ-тестів та «Міжнародного свідоцтва про вакцинацію» від коронавірусної хвороби

 

Щомісяця «прибуток» зловмисників становив 400 тис. грн.

Як встановили співробітники СБУ, злочинну схему організували двоє місцевих жителів ще у червні 2021 року.

Вони пропонували «клієнтам» однієї з чернігівських туристичних

13 Вересня 2021 09:41

На території прикордонних районів Чернігівської та Сумської областей проводитимуть міжрегіональні тактико-спеціальні контрдиверсійні навчання

 13-15 вересня Координаційні групи Антитерористичного центру при регіональних підрозділах Служби безпеки України Сумщини та Чернігівщини проводитимуть планові міжрегіональні контрдиверсійні навчання.

 

 Тренування відбуватимуться на території Чернігівського району та прикордонних територій Сумської області в умовах максимально наближених до реальних, із залученням спеціальної техніки та озброєння.

27 Серпня 2021 11:12-

Нова Зеландія приєдналася до декларації Кримської платформи

 

  До Кримської платформи продовжують підключатися нові учасники, так, Нова Зеландія, яка не брала участі в саміті, приєдналася до спільної декларації по Криму. Про це в середу, 25 серпня, повідомляє пресслужба МЗС. "Посол Нової Зеландії в Україні Мері Терстон передала МЗС України ноту про приєднання до спільної декларації Кримської платформи", - йдеться в повідомленні.

  Зустріч з послом провів заступник міністра Євген Єнін. Дипломати відзначили

25 Серпня 2021 08:40-

СБУ виявила підпільну майстерню з виготовлення вогнепальної зброї

 

 СБУ заблокувала у Чернігівській області канал нелегального виготовлення і збуту засобів ураження. У зловмисників вилучено вибухівку, вогнепальну зброю та боєприпаси.

 За попередніми даними слідства, протиправну діяльність організували двоє мешканців Чернігівського району.

20 Серпня 2021 15:15-

СБУ закликає українців бути пильними та звертати особливу увагу на питання безпеки під час святкування Дня Незалежності України

 

        Напередодні та під час святкування Дня Незалежності СБУ закликає громадян бути особливо пильними. Адже у цей період традиційно посилюється ворожа пропаганда, інформаційні вкиди та фейки, зростає вірогідність диверсій, щоб дестабілізувати ситуацію у країні.

          Служба безпеки України системно протидіє цим проявам. Зокрема,

<<<1 - 11 з 126>>>