Всеукраїнський місячник боротьби з туберкульозом

З 24 лютого по 24 березня в області буде проводитись Всеукраїнський місячник Червоного Хреста боротьби з туберкульозом під гаслом "ЗНАТИ, ДІЯТИ ТА ЖИТИ".

ДЕТАЛЬНІШЕ>>>

Мета місячника – збір одягу, взуття, продуктів харчування, медикаментів, засобів гігієни, постільної білизни для надання адресної допомоги самотнім громадянам похилого віку, інвалідам, учасникам та ветеранам Великої Вітчизняної війни, багатодітним сім"ям, іншим найбільш незахищеним верствам населення, які перебувають на обліку в організаціях Товариства.

Не залишати людину на одинці з бідою – завдання і покликання Товариства Червоного Хреста. Це особливо актуально в нинішньому світі, що стає дедалі жорстокішим і в якому бракує чуйності, милосердя, уваги до людини. Боротьба з хворобами, безпритульністю, злиднями, допомога постраждалим в результаті надзвичайних ситуацій, пов"язаних з несприятливими погодними умовами, аваріями, пожежами, вибухами та їх наслідків.

Основою діяльності червонохрестівців є підтримка беззахисних людей. І це природно, адже всіх нас об"єднують внутрішні моральні закони, якими маємо керуватися, вибираючи між добром і злом, честю і зневагою.

Чернігівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України звертається з проханням до всіх організацій, підприємств та населення області надати посильну допомогу коштами, одягом, взуттям, продуктами харчування, засобами гігієни та медикаментами.

Найкраще, що може бути в людині, – це почуття доброти, благородства, щире співчуття, рішучість допомогти іншому, коли він страждає.

Шановні громадяни, ті хто має чуйне серце! Потурбуймося про незахищених разом!

Чернігівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. Щорса 1 – Б, тел. (4622) 4-00-92, (4622) 4-02-42.

Наш р/рахунок 26008000036846, код 02940397, банк ПАТ «Укрсоцбанк», м. Київ, МФО 300023.

Будемо Вам дуже вдячні.


Оксана Рубець, голова Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста