<<<1 - 11 з 644>>>


06 Лютого 2019 16:32інформація

Відповідно до рішення сесії міської ради №  277  від 20 грудня 2018 року  «Про затвердження Порядку дій  міської ради  щодо виявлення, обліку, зберігання безхазяйного майна,  визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Семенівської міської ради» відділ комунального майна  міської ради повідомляє про виявлення та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна, а саме:

- нежитлова цегляна будівля (використовувалась як магазин), розташована за адресою: Чернігівська область, Семенівський район, вул. Центральна, буд.5 Б. Нежитлова будівля взята на облік в Реєстрі речових прав на нерухоме майно, як безхазяйне нерухоме  майна 05.02.2019 року 16:12:51 (Номер запису про взяття на облік 14566, індексний номер витягу 155151952);

- нежитлова цегляна будівлю (використовувалась як склад), розташована за адресою: Чернігівська

05 Лютого 2019 14:20інформація

На зборах в с. Миколаївка та с. Залізний Міст

розглянуто  актуальні питання життєдіяльності громади

 

31 січня відбулися загальні збори громадян у селах Миколаївка та Залізний Міст, де керівники громади прозвітували перед місцевими жителями про роботу виконавчого органу міської ради та діяльність в. о. старости по виконанню програми соціально-економічного розвитку та виконання бюджету за 2018 рік.

У роботі зборів приймали участь: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександр Кравцов, в.о. голови районної державної адміністрації Станіслав Черниш, в. о. старости Михайло Сахариленко, начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Світлана Кулак, депутати районної ради Юрій Сенько і Олександр Нестеренко та інші

05 Лютого 2019 12:45інформація

Керівники громади прозвітували перед жителями с. Карповичі

 

30 січня в с. Карповичі було проведено загальні збори громадян. Місцеві жителі заслухали звіти міського голови Сергія Деденко та в. о. старости  Любові Горової  про діяльність виконавчих органів у 2018 році. У ході зустрічі було зазначено коло питань, над вирішенням яких громада планує працювати у поточному періоді.

Основним досягненням минулого року стало втілення в життя проекту вуличного освітлення в с. Карповичі.

Серед проблемних питань, які порушувались на сходах: неналежна якість телефонного зв'язку та відсутність покриття стільникового зв'язку.

Стрибки електричної напруги на лінії електропередач.

Видалення аварійних дерев в селі.

Під час проведення зборів населенню надавались

04 Лютого 2019 15:54інформація

 

Повідомлення

про скликання дев’ятнадцятої сесії міської ради сьомого скликання

 

Розпорядженням міського голови від 4 лютого  2019 року №14 та відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликана дев’ятнадцята сесія міської ради сьомого скликання, яка планується відбутись 14 лютого 2019 року о 10-00 годині в залі засідань адміністративної будівлі.

 

На розгляд сесії внесені наступні питання:

 

1.Звіт міського голови про діяльність виконавчих органів ради та про виконання Програми соціально-економічного розвитку Семенівської міської ради (об¢єднаної територіальної громади) за 2018 рік.

2.Про звіт про виконання міського бюджету за  2018 рік.

3.Про внесення змін до рішення

04 Лютого 2019 15:51інформація

У зв’язку з великою захворюваністю здобувачів освіти на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції в закладах освіти запроваджені обмежувальні заходи.

З 05 по 12 лютого 2019 року припинено освітній процес у Семенівській гімназії №2 та Семенівському ЗСО І-ІІ ступенів №5.                     

04 Лютого 2019 14:31інформація

29 січня в старостинському округу сіл Машеве та Ферубки відбулись сходи громадян. Присутніх зібралося більш 70 чоловік. Спочатку відзвітував за проведену роботу в 2018 році та поділився планами на 2019 рік во старости Коленченко Д.М. Потім поспілкувався з присутніми міський голова Деденко С.І., депутат міської ради Шкурат О.М., заступник міського голови Кравцов О.В., фермери громади. Збори проходили цікаво і активно, дуже багато питань було обговорено. Найбільш актувальні питаня на сьогоднішній день це : робота аптечного пункту, робота відділення пошти, стан дороги Семенівка-Машеве, відсутність пожежної машини, безконтрольне отруєння полів літаком. 

01 Лютого 2019 14:21інформація

Оголошення

Відповідно до рішення сесії міської ради №  277  від 20 грудня 2018 року  «Про затвердження Порядку дій  міської ради  щодо виявлення, обліку, зберігання безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Семенівської міської ради» відділ комунального майна  міської ради повідомляє про виявлення та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна, а саме: житловий  4-х квартирний будинок, що знаходиться  за адресою: Чернігівська область, м. Семенівка, вул. Лікарняний Хуторок, буд.47.

Житловий будинок взятий на облік в Реєстрі речових прав на нерухоме майно, як безхазяйне нерухоме майна 01.02.2019 року 09:40:40 (Номер запису про взяття на облік 14542, індексний номер 45316816)

Можливі власники вказаного майна мають змогу протягом року з дня взяття на облік

31 Січня 2019 12:34інформація

 

Реалізуй свої ідеї для покращення громади

 

Починаючи з 2019 року в Семенівській громаді стартує міська цільова програма «Громадське бюджетування (бюджет участі) в Семенівській міській територіальній громаді на 2019-2021 роки». Семенівська міська рада пропонує жителям громади долучитись до вирішення проблем, покращити своє місто, село чи вулицю та безпосередньо взяти участь в розподілі частини бюджету – так званого громадського бюджету. Для цього необхідно подати проект заповнивши бланк-заявку пропозиції (проекту), реалізація якого відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету.

 

Про фінансову основу

Відповідно до Програми обсяг коштів громадського бюджету у 2019 році становить 100,0 тис. гривень.

Про етапи Програми

Прийом проектів для

30 Січня 2019 16:38інформація

Зустрічайте, нова книга!

 

1 липня 2018 року представниками Національного Реєстру Рекордів України був зафіксований рекорд та вручений сертифікат «Найбільша кількість бібліотек, яким надіслані авторські книги» Михаїлу Гранду, молодому письменнику з м. Дрогобич Львівської області за роман «Завжди поруч».

Маючи   на  меті   допомогти   бібліотекам   України та зробити   свої  книги доступними широкому загалу, член Української асоціації письменників Mихаїл Гранд, вирішив провести благодійну акцію та власноруч відправити до бібліотек 1 500 примірників. Нещодавно Семенівська центральна районна бібліотека також отримала цю книгу у подарунок.

Твір, яку автор в рамках благодійної акції безкоштовно дарує бібліотекам, написаний двома мовами у жанрі сучасна проза «Завжди

30 Січня 2019 15:58інформація

консультує Міністр юстиції Павло Петренко

 

Пане Міністре! Я мати-одиначка, виховую двох малолітніх дітей. Працюю на 0,5 ставки у маленькому підприємстві. Отримую мінімальну заробітну плату. Більше доходів немає. Скажіть будь ласка, чи маю я право на податкову пільгу? Дякую!

Ірина Комаровська

Що таке податкова соціальна пільга (ПСП)?

Відповідно до ст. 169 Податкового кодексу України, це право на зменшення суми загального місячного оподатковуваного доходу, отриманого від одного роботодавця у вигляді заробітної плати.

 

Хто має право отримати ПСП?

Працівники, які отримують зарплату до 2690 грн., мають право на зменшення оподаткованого доходу

30 Січня 2019 13:02інформація

На позачерговій сесії міської ради розглянуті та прийняті низка земельних питань

 

На порядку денному засідання вісімнадцятої позачергової сесії міської ради були розглянуті переважно питання комунального майна та земельні питання.

Так депутати одноголосно підтримали рішення про затвердження технічної документації із землеустрою та припинення дії договорів оренди земельних ділянок. Надали два дозволи на приватизацію у власність житлових будинків.

За рішенням депутатів надано дозвіл на виготовлення документації із землеустрою Чернігівському прикордонному загону північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

На баланс комунального підприємства «Ревна» Семенівської міської ради передано робочий проект «Реконструкція об'єкту водопостачання та водовідведення».

<<<1 - 11 з 644>>>