«З усією відповідальністю підійти до питання погашення в найкоротший термін заборгованості з виплати заробітної плати, не допускати подібної ситуації в подальшому», - на цьому наголосив В.Кауфман перед керівниками підприємств, які заборгували своїм працівникам

27 вересня на базі виконкому Биринської сільської ради відбулося виїзне розширене засідання Колегії райдержадміністрації. Члени комісії на чолі з головою райдержадміністрації В.Кауфмана ознайомилися з роботою ТОВ «Відродження», лісництва «Задеснянське», закладів освіти, культури, охорони здоров"я, розташовані на території Биринської сільської ради. ДЕТАЛЬНІШЕ>>>


На розгляд членів Колегії були винесені питання:

1. Про результати вивчення досвіду роботи виконкому Биринської сільської ради з реалізації делегованих повноважень органів виконавчої влади, визначених Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”.

2. Про хід виконання доручення Президента України від 29.06.10 №1-1/1378, протокольного рішення за підсумками наради у Прем’єр-міністра України щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати.


Підбиваючи підсумки розгляду першого питання, голова райдержадміністрації В.Кауфман зосередив увагу Биринського сільського голови Н.Гущі на необхідності більш ефективної роботи з наповнення бюджету сільської ради, використання земель державної власності, благоустрою населених пунктів, закликав сільський актив, депутатський корпус активно залучатись до вирішення питань місцевого значення.


«З усією відповідальністю підійти до питання погашення в найкоротший термін заборгованості з виплати заробітної плати, не допускати подібної ситуації в подальшому», - на цьому наголосив В.Кауфман перед керівниками підприємств, які заборгували своїм працівникам.