back

Святкування 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизніній війні

9 Травня на площі біля Вічного вогню відбувся урочистий мітинг, присвячений 69-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Вітаючи ветеранів і земляків зі святом голова районної державної адміністрації В.Кауфман наголосив «День Перемоги завжди буде днем нашого національного тріумфу, символом героїчного минулого. І забути цю сторінку своєї історії ми не маємо права.»

Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять усіх, хто не дожив до Дня Перемоги.

Щирі слова вдячності за відвойоване мирне життя лунали на адресу ветеранів з вуст голови районної ради О.Бондаренка, помічника народного депутата України Ігоря Рибакова А.Зінов’єва, представників громадськості міста, учнівської молоді.

Відбулося покладання квітів до обелісків, пам’ятників загиблим у роки війни та пам’ятних місць біля пам’ятного знаку «Жертвам фашизму» священнослужителі відслужили панахиду за загиблими у роки Великої вітчизняної війни.

У рамках святкування Дня Перемоги у міському парку відбувся святковий концерт, для ветеранів війни за сприяння народного депутата Ігоря Рибакова, районної державної адміністрації було організовано солдатську кашу.