13 березня 2013

Надаємо Вам можливість звернутися до віртуальної приймальні районної державної адміністрації. Ви можете задати питання з правової тематики та отримати на нього кваліфіковану відповідь. Ми допоможемо Вам набути необхідних правових знань, надати юридичну консультацію, яка, ми сподіваємося, допоможе Вам у вирішенні виникаючих проблем.

 

Питання, що надходять на сайт, з’являються на сторінці сайту після перегляду адміністратором сайту. Адміністратор має право знищити або скоригувати повідомлення, якщо його зміст та оформлення не відповідає правовій тематиці або носить образливий характер.

 

Варто звернути увагу, що не розглядаються звернення громадян, які є анонімними та не відповідають вимогам, зазначених у ст.5 Закону України «Про звернення громадян»: у зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. Письмове звернення повинно бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати. В електронному зверненні також має бути зазначено електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслано відповідь, або відомості про інші засоби зв’язку з ним.

Ми намагатимемося відповідати на Ваші питання протягом тижня.

 

Запитувач має право звернутися до районної державної адміністрації із запитом на інформацію незалежно від того, стосується ця інформація його особисто чи ні, без пояснення причини подання запиту.

Форма запиту на інформацію