back

14 жовтня – День захисника України!

14 жовтня 2020

14 жовтня  відзначимо День захисника України. Свій святковий день українські воїни відзначають одночасно із Днем  українського козацтва та разом з одним із найбільших християнських свят – Покровом Пресвятої Богородиці, прийміть найщиріші вітання з нагоди цієї потрійної визначної події.

 

День захисника України -  свято тих, хто нині захищає територію нашої країни  та пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали своє життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави.

 

Це свято усіх чоловіків, які бережуть спокій та мир у наших оселях, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою. Ваші мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди.

 

Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших захисників в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині.

 

Прийміть вітання з найкращими побажаннями миру, добра та достатку вашим оселям! Нехай вас оточує просте людське щастя, надійна дружба, вірна любляча сім'я і відкриті можливості. Удачі вам у всіх справах!

 

 

В.о. голови районної                                                

державної адміністрації                                                       Віктор КРОПОТ