back

20 вересня – День працівника лісу!

18 вересня 2020

Шановні лісівники Новгород-Сіверщини!

 

Приміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

 

За доброю традицією ми вшановуємо людей, чия праця пов’язана з раціональним використанням лісових багатств, задоволенням життєвих потреб населення в різноманітній продукції з деревини. Вам є чим пишатися, адже плоди вашої праці прикрашають оселі, створюють комфортні умови проживання для кожної родини.

 

Впевнені, що ви і надалі будете вірно служити своїй справі, а ліси, збагачені і збережені вашими руками, служитимуть молодій українській державі.

Бажаємо вам щастя, здоров’я, енергії і нових трудових здобутків. Нехай плоди ваших зусиль прикрашають рідну землю і радують прийдешні покоління.

 

За сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток лісового господарства району та з нагоди професійного свята – Дня працівника лісу розпорядженням голови районної державної адміністрації нагороджено Почесною грамотою районної державної адміністрації Світлану Чмир, оголошено Подяку голови районної державної адміністрації Миколі Момату, Анатолію Півнюку, Віталію Светюсі.

 

На передодні свята в. о. голови районної державної адміністрації Богдан Ткаченко вручив відзнаки працівникам державного  підприємства «Новгород-Сіверське лісове господарство» та привітав колектив.

 
 

Відділ з питань правової роботи,

запобігання та виявлення корупції,

цифрового розвитку районної

державної адміністрації