back

Шановні жителі району!

16 вересня 2020

Минуло 77 років відколи замовкли останні постріли гармат, настала тиша, прийшов довгоочікуваний та вистражданий мир, землі нашого району було звільнено від нациської окупації.

 

Ні біль важких втрат, ні радість великих перемог не забулися за цей час, адже пам'ять про подвиги наших батьків, дідів, прадідів, братів і сестер та вдячність за життя на вільній землі не мають історичного терміну давності – вони вічні. Вони – у пам’яті кожної родини, у назвах вулиць і площ, у полум’яних квітах біля меморіалів Слави.

 

Це свято наповнюється новим змістом, адже українці знову боронять власну державу від зовнішнього агресора, а тому сучасникам, напевно, легше зрозуміти тих, хто свого часу виганяв окупантів з рідної землі.

 

У цей світлий мирний для нас день бажаю всім благополуччя і процвітання, світлих перспектив вам і вашим нащадкам. Пам’ятайте на якій героїчній землі ми живемо. Хай сила цієї землі допомагає долати труднощі, яких сьогодні, на жаль, багато у нашій державі. Та наш народ – сильний духом, вірний ідеалам добра й справедливості, і це – назавжди!

 

Голова районної державної

адміністрації

Тарас  МОЛОЧКО