back

«Розвиток сільського зеленого туризму на Чернігово-Сіверщині: перспективи, успішні кейси, тенденції розвитку»

12 серпня 2020

Практичні поради з організації логістичної складової у розвитку сільського зеленого туризму, можливі варіанти залучення коштів обласного бюджету для створення зелених садиб і пов’язана з цим діяльність ФОПів, краєзнавча складова туризму на селі та багато інших аспектів планується розглянути на семінарі «Розвиток сільського зеленого туризму на Чернігово-Сіверщині: перспективи, успішні кейси, тенденції розвитку».

 

Захід відбудеться в селі Слобідка Новгород-Сіверського району 14 серпня 2020 року для представників громад Чернігівщини, які обрали туризм одним з напрямків свого стратегічного розвитку. Ця активність передбачена проектом «Сіверщина гостинна», що реалізовується громадською організацією «Княжий град» в рамках конкурсу з визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету в 2020 році.

 

Планується участь представників Новгород-Сіверського, Менського, Сосницького, Сновського, Корюківського, Коропського та інших районів області.

 

Запропонований формат спілкування - мінімум теорії, максимум практики та неформальна обстановка, що дозволить отримати не лише нові знання, але і якісний нетворкінг.

 

Передбачається виїзд на туристичний маршрут «Наше коріння», гостини у «Зеленій садибі Мишко», сеанси апітерапії, майстер-класи з лялькарства та інших видів декоративно-ужиткового мистецтва та практична частина - дискусійна панель, обмін досвідом, поради для досягнення успішного кейсу.

 

Початок реєстрації учасників семінару з 09:30 до 10:30, частування – о  13:30, орієнтовний час закінчення роботи – 14:00 14 серпня ц.р.

 

Сектор культури районної

державної адміністрації