back

"Велике будівництво"

12 серпня 2020

У Новгород-Сіверському районі на ділянці поточного середнього ремонту дороги Р-65 КПП "Миколаївка"-Семенівка-Новгород-Сіверський-Глухів-КПП "Катеринівка" (км 72+321 - км 80+772) вже укладено близько 2,5 км вирівнюючого шару нового покриття.

 

Загальна протяжність ремонтованої ділянки дороги – 7,2 км. Окрім облаштування нового покриття на проїзній частині виконується ряд інших інженерних робіт. Зокрема, на Путивському узвозі змонтовано підпорну стінку з фундаментних блоків по одній стороні дороги висотою – 1,2 метри та розпочато на іншій стороні узвозу. Зараз робиться система водовідведення - встановлюються бордюри та водоприймальні лотки.

 

Ремонтні роботи також тривають на мосту через річку Десна. Його довжина майже 390 метрів. Зараз ремонтуються консольні плити. Роботи виконані на 50%. Розпочато встановлення прикромкових лотків на під’їздах до цієї штучної споруди. Ремонтуються деформаційні шви.

 

Проводяться роботи з облаштування місць зупинки автомобільного транспорту. На двох заїзних кишенях вже встановили поребрик.

 

 
 
 
 
 
 

 

Відділ економічної політики,

                                                     розвитку інфраструктури

                                                     та державної реєстрації

                                                                       районної державної адміністрації