back

Призначено генерального директора Комунального некомерційного підприємства “Новгород-Сіверська центральна районна лікарня імені І.В. Буяльського”

03 липня 2020

03 червня голова районної державної адміністрації Тарас Молочко спільно з головою районної ради В’ячеславом Кауфманом представили колективу медичних працівників нового очільника Комунального некомерційного підприємства “Новгород-Сіверська центральна районна лікарня імені І.В. Буяльського” Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області.

Олена Володимирівна Набхан призначена на посаду генерального директора Комунального некомерційного підприємства “Новгород-Сіверська центральна районна лікарня ім. І.В. Буяльського” Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області” за результатами конкурсу відповідним розпорядженням голови районної державної адміністрації від 02 липня 2020 року № 46-К.

У своєму напутньому слові Тарас Молочко, зокрема, наголосив, що пані Олена має відповідні фахову підготовку, наукове звання та досвід роботи у медичній галузі не тільки на теренах України, а й за кордоном, і побажав плідної праці на новій посаді.

 

”Запорука успіху кожного керівника – це злагодженість колективу. Тож бажаю співпраці та взаєморозуміння”, - додав голова районної ради В’ячеслав Кауфман.

Олена Набхан, в свою чергу, подякувала за довіру та наголосила, що пріоритетом діяльності медичного закладу буде підвищення якості надання послуг населенню.

 

Відділ з питань правової роботи,

запобігання та виявлення корупції,

цифрового розвитку районної

державної адміністрації