back

День останнього дзвоника

29 травня 2020

Дорогі учні!

Шановні вчителі та батьки!

 

Вітаємо вас із чудовим святом – Днем останнього дзвоника!

 

Відзначати завершення навчального року – це добра традиція, сповнена тепла і вдячності. Це свято об’єднує  нас і дарує посмішки, гарний настрій та світлі надії.

 

Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні учнів: взято ще одну сходинку на шляху пізнання. Сподіваємося, що літні канікули нададуть змогу відпочити, загартувати себе, набратися сил перед початком нової  подорожі країною Знань.

 

Особливо хочеться привітати випускників 2020 року! Запам’ятайте цей день і  щиро  подякуйте своїм учителям за все, що вони зробили для вас за довгі роки навчання. Нехай школа завжди зігріває ваші серця приємним спогадом про дитинство і юність, місце, де ви знайшли друзів на все життя, де ви вперше пережили радість перемог, відчули мудрість наук, загартували характери і навчилися відповідальності.

 

Бажаємо вам не помилитися у виборі професії та стати гідними громадянами незалежної України!

 

Хай стануть у нагоді теплі слова батьків і мудрі вчительські поради.

 

Удачі Вам, натхнення, завзяття і творчих  пошуків.

 

Висловлюємо вдячність усім учителям Сіверщини за щоденну святу кропітку працю! Учителям, до яких із задоволенням йдуть на уроки. Учителям, які виконують свою роботу незалежно від ситуації в країні та світі, бо розуміють, що освіта - це найголовніше, а педагогові відведена ключова роль. Саме любов педагога до своєї професії,  її важливість  допомагають виховати успішних і щасливих українських громадян. Громадян, які легко знаходять своє місце у житті, та роблять свій внесок у розвиток села, країни, всього людства. Не дарма ж кажуть, що учень - це відображення його вчителя. І ми віремо, що наші діти нас не підведуть.

 

Хочеться привітати батьків сьогоднішніх випускників. Разом зі своїми дітьми ви пройшли цей довгий і непростий шлях. Мудрості Вам та терпіння. 

 

Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм та вірою в завтрашній день!

 

Миру всім, щастя, добра, міцного здоров’я та успіхів.

 

 

В.о. голови районної державної адміністрації                                                                         Руслан ВЕРЕМІЄНКО

 

 

Заступник голови районної державної адміністрації                                                                                     Неля ЧУГАЄВА