back

Проведено обстеження пункту базування маломірних суден та інших плавзасобів

26 травня 2020

26 травня 2020 року проведено обстеження пункту базування маломірних суден та інших плавзасобів в зоні відповідальності відділу прикордонної служби «Грем’яч» на території Грем’яцької сільської ради.

 

Такі обстеження робляться щорічно, перед початком навігаційного періоду, перевірена документація реєстрації плавзасобів мешканців сільської ради, реєстрація виходу на воду та повернення плавзасобів.

 

Під час проведення перевірки, відбулась зустріч із власниками плавзасобів, які мешкають на території Грем’яцької сільської ради. Начальник відділу прикордонної служби «Грем’яч» Фурса Ростислав  наголосив на дотриманні вимог Положення про прикордонний режим, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 липня 1998 року.

 

За інформацією начальника тимчасової адміністрації пункту базування маломірних суден та інших плавзасобів Грем’яцької сільської ради Лукаша Сергія в адміністрації зареєстровано 50 плавзасобів, це як веслові човни так і моторні човни.

 

Реєструються в адміністрації громадяни, які приїжджають із плавзасобами у прикордонну смугу із сусідніх районів та областей на відпочинок. Налагоджена співпраця з відділом прикордонної служби «Грем’яч», адміністрація відповідно до пункту 33 Положення про прикордонний режим, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 липня 1998 року повідомляє про час виходу плавзасобів на воду та час повернення.

 

 
 
 
Відділ з питань оборонної, мобілізаційної,
режимно-секретної роботи та цивільного захисту
районної державної адміністрації