back

Нарада із сільськими головами

22 травня 2020

22 травня відбулась нарада з сільськими головами під головуванням в.о. голови районної державної адміністрації Руслана Веремієнка.

 

Проаналізовано бюджети сільських рад на 2020 рік за підсумками 4 місяців та надано рекомендації щодо перегляду ставок на землю, недопущення кредиторської заборгованості та заборгованості по заробітній платі.

 

Розглядаючи питання стану роботи у сфері охоронної культурної спадщини наголошувалось на необхідності проведення робіт з упорядкування та ремонту пам’яток культурної спадщини, уникнення випадків незаконного проведення пошукових робіт на об’єктах археологічної спадщини та дотриманні процедури землевідведення, проведення земляних та будівельних робіт на ділянках, які знаходяться на території історичних місць.

 

Крім того, розглянуті питання про попередження та недопущення отруєння бджіл при застосуванні засобів захисту рослин для обробки сільськогосподарських культур; зміни у порядку державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та особливості декларування за 2019 рік.

 

Підсумовуючи нараду, в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко окреслив шляхи співпраці районної державної адміністрації з виконавчими комітетами сільських рад стосовно вирішення нагальних проблем району. У нараді взяв участь голова районної ради В'ячеслав. Кауфман.

 

  
 
 
 
 
 

 

Відділ з питань правової роботи,

запобігання та виявлення корупції,

цифрового розвитку районної

державної адміністрації