back

Душі Героїв не вмирають...

06 березня 2020

Ще одна душа 25-річного Героя линула у піднебесся….

 

6 березня жителі району прощалися з Володимиром Черненком, старшим солдатом 13 батальйону 58 бригади, уродженцем с. Мамекине, Новгород-Сіверського району, який загинув під час виконання військового обов`язку, захищаючи волю і незалежність нашої держави ціною власного життя.

 

Провести в останню путь і віддати шану бійцю прийшли керівництво районної державної адміністрації, районної, міської рад, військовослужбовці, побратими Володимира, земляки, громадськість району.

 

Слова глибокої скорботи, вічної туги і співчуття рідним звучали на траурному мітингу. Мужнім, чесним, вірним собі і своїм принципам пам'ятає Володимира командир роти Дмитро Марковець, а перша вчителька бійця Віра Шевченко згадує хлопчину щирим і дружнім. "Хочеться звернутися до небесних сил з проханням припинити цю жахливу війну, яка відбирає найкращих синів України" зазначив в. о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко. Побратим Володимира Микола Науменко назвав його справжнім чоловіком у будь-якій ситуації. "Карається серце від болю й образи за те, що війна забирає молодих людей, які ще не бачили життя" скрізь сльози промовляла однокласниця загиблого солдата Катерина Алдошина.

 

"Обійняти й передати як ми любимо наших синочків" попрохала покійного Володимира Віра Бондаренко, яка ховала свого загиблого сина 2014 року.

 

Герої дійсно не вмирають, вони як птахи честі й вірності своїй Батьківщині піднімаються у небеса, захищаючи нас своїми крилами.

 

Ця непоправна втрата буде відлунювати болем усе життя… Розділяємо скорботу і біль рідних, друзів, побратимів…Помолімося за Володимира.

 

  
 
 
 
 
 
 
 
Сектор організаційної роботи
апарату районної державної адміністрації