back

З робочим візитом перебувала Міністр освіти і науки України

11 лютого 2020

10 лютого 2020 року у Новгород-Сіверському районі з робочим візитом перебувала Міністр освіти і науки України Ганна Новосад. Мета візиту –  ознайомлення з особливостями освітньої мережі району. 

 

Супроводжували Міністра освіти і науки під час робочої поїздки: начальник Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації  Микола Конопацький, заступник голови Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Неля Чугаєва,  начальник відділу освіти Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Світлана Біла, представники ЗМІ.

 

Міністр освіти та супроводжуючі особи відвідали Орлівський, Вороб'ївський, Чайкинський навчально-виховні комплекси, Будо-Вороб'ївську філію Чайкинського навчально-виховного комплексу, Гремяцьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів та Стахорщинську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів.

 

У закладах освіти Ганна Новосад спілкувалася з керівниками закладів, педагогами, учнями; ознайомилася з матеріально-технічною базою закладів та їх функціонуванням в умовах діючої освітньої мережі. Особливу увагу звернула на Нову українську школу, облаштування харчоблоків, внутрішніх вбиралень, підвезення дітей.

 

Підсумки візиту підведені  на нараді з керівниками місцевих органів управління освітою Чернігівської області, яка відбулася на базі Новгород-Сіверської державної гімназії імені К.Д. Ушинського. Присутні мали змогу отримати відповідь на проблемні питання в галузі освіти, які на часі потребують вирішення.

                                                                                                                                                                                                                     

                                                                                                                              Відділ освіти районної 

                                                                                                                              державної адміністрації