back

Порядок заповнення електронних декларацій - головне питання навчання з правової освіти

11 лютого 2020

11 лютого у районній державній адміністрації відбулось навчання з правової освіти для працівників апарату, управлінь, відділів та секторів районної державної адміністрації. Проводила навчання керівниця апарату районної державної адміністрації Наталія Разумейко.

 

Інна Беденок, головний спеціаліст відділу з питань правової роботи, запобігання та виявлення корупції, цифрового розвитку районної державної адміністрації, поінформувала, що з 1 січня до 1 квітня триває кампанія декларування за 2019 рік. Зазначила, що нова форма декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, затверджена наказом Національного агентства з питань запобігання корупції від 12.12.2019 №168/19 та відповідає вимогам ст. 46 Закону України «Про запобігання корупції» (із змінами, внесеними Законом України від 02.10.2019 №140-IX). На вебсайті Національного агентства з питань запобігання корупції розміщені рекомендації щодо роботи з Реєстром декларацій, посилання на державні реєстри, у яких міститься інформація, необхідна для зазначення у декларації.

 

Юрій Білий, начальник відділу з питань правової роботи, запобігання та виявлення корупції, цифрового розвитку районної державної адміністрації ознайомив запрошених із новими законодавчими актами та нормативними документами, що прийняті за останній місяць.

 
                                                                                                   Відділ з питань правової роботи, запобігання
                                                                                                   та виявлення корупції, цифрового розвитку
                                                                                                   районної державної адміністрації