back

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

13 грудня 2019

13 грудня у районному Будинку культури відбулись урочистості та святковий концерт до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

 

За роки, що минули, ми всі пройшли складний шлях усвідомлення і переосмислення того величезного комплексу проблем, який пов’язаний з використанням високих і нерідко, небезпечних технологій. Незмінним залишається лише одне – найглибша повага до людей, які закрили собою світ від атомного лиха, що вирвалося зі зруйнованого четвертого блоку ЧАЕС.

 

Звертаючись до присутніх активістів районної організації ВГОІ "Союз Чорнобиль Україна", в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко зазначив, що ми не маємо права забувати про самопожертву ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС, які пройшли через усі кола ядерного пекла. Багато з цих людей віддали життя задля збереження майбутніх поколінь.

 

З побажаннями міцного здоров’я, благополуччя і достатку у родинах, довгих та щасливих років життя до присутніх також звернулися міський голова Олег Бондаренко та голова районної організації ВГОІ "Союз Чорнобиль Україна" Олександр Лисиця.

 

Активістів громадської організації нагороджено відзнаками районної державної адміністрації.

 

Учасники заходу вшанували пам'ять загиблих ліквідаторів та поклали квіти до пам'ятного знаку.

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації