back

Житлові умови членів сімей загиблих військовослужбовців поліпшаться...

13 грудня 2019

13 грудня відбулось розширене засідання координаційної ради з питань соціального захисту громадян, звільнених з військової служби, ветеранів війни та членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Нелі Чугаєвої.

 

На засіданні розглянули питання  житлових умов членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил.

 

На чергове розширене засідання координаційної ради з питань соціального захисту громадян, звільнених з військової служби, ветеранів війни та членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції було запрошено  в.о. голови районної державної адміністрації Руслана Веремієнка,  керівника апарату районної державної адміністрації Наталію Разумейко, голову районної ради В'ячеслава КАУФМАНА, голів сільських рад та членів сімей загиблих  (померлих) учасників антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил.

 

Начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Ганна Гавриленко роз’яснила Порядок проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків і квартир осіб, які мають на це право, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2009 року № 565 та  умови надання  соціальної матеріальної  допомоги на поліпшення житлових умов одному з членів сімей загиблих  (померлих) учасників антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил відповідно до Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил членів їх сімей, бійців – добровольців у Новгород-Сіверському районі на 2020-2021 роки затвердженою рішенням 32 (позачергової) сесії сьомого скликання Новгород-Сіверської районної ради від 22 листопада 2019 року №527.

 

Головним лікарем Комунального некомерційного підприємства «Новгород-Сіверська центральна районна лікарня ім.. І. Б. Буяльського» Світланою Шам та головним лікарем Комунального некомерційного підприємства «Новгород-Сіверський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксаною  Черненко роз’яснено порядок проходження лікування членів сімей загиблих  (померлих) учасників антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил.

 

Засідання координаційної ради пройшло в форматі діалогу керівництва району з членами сімей загиблих  (померлих) учасників антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил.

 

Після обговорення по даному питанню були прийняті відповідні рішення.

 

 

 

 

Управління соціального захисту населення

районної державної адміністрації