back

Зі святом, шановні захисники України!

06 грудня 2019

6 грудня в селі Печенюги відбувся урочистий захід, на якому вітали ветеранів, військовослужбовців та працівників Збройних Сил України.

 

Присутні вшанували світлу пам'ять загиблих воїнів-земляків хвилиною мовчання.

 

Українських військових зі святом привітали заступниця голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва, представник Новгород-Сіверського об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, учасник бойових дій, член Громадської організації "Ветерани антитерористичної операції Новгород-Сіверщини" Віктор Дорошенко, печенюгівець, учасник бойових дій в зоні проведення ООС Олександр Курило.

 

День Збройних Сил України - це справді загальнонаціональне свято, адже українці згуртувалися і довели, що весь народ може стати до оборони своєї країни, і кожен з нас може долучитися до захисту Батьківщини у найскладніші часи.

 

Зазначалося, що українські військові – справжня армія незламних та нескорених патріотів, які вже котрий рік в умовах війни демонструють мужність, звитягу, силу духу та неабияку волю до перемоги.

 

Вітаючи учасників заходу, Неля Чугаєва побажала всім віри у перемогу, скорішого миру, а також успіхів та досягнень на благо зміцнення нашої країни.

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації