back

Гранична чисельність працівників районної державної адміністрації зменшена на 8 одиниць

25 листопада 2019

22 листопада відбулась нарада з керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації щодо  скорочення граничної чисельності її працівників.

 

Як зазначила  Наталія Разумейко, керівник апарату районної державної адміністрації, відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 21 листопада 2019 року №669 «Про граничну чисельність працівників та структуру районних державних адміністрацій» граничну чисельність працівників районної державної адміністрації  доведено 72 одиниці:  апарат районної державної адміністрації – 15 одиниць, структурні підрозділи – 57 одиниць.

 

У цілому  гранична чисельність працівників районної державної адміністрації зменшена на 8 одиниць. Основна увага зверталася на те, що структура районної державної адміністрації повинна бути приведена у відповідність до Рекомендаційного переліку структурних підрозділів районної, районної у мм. Києві та Севастополі державної адміністрації, що затверджений додатком 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2012 року №606  в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2019 року №932.

 

 

 

 

За інформацією сектору управління персоналом

апарату районної державної адміністрації