back

Навчання з правової освіти

12 листопада 2019

Діловодство, підвищення професійної компетенції та зміни у антикорупційному законодавстві – питання юридичного навчання державних службовців.

 

12 листопада у районній державній адміністрації відбулось навчання з правової освіти для працівників її апарату та структурних підрозділів. Навчання проводила керівниця апарату районної державної адміністрації Наталія Разумейко.

 

Світлана Довбиш, начальниця загального відділу та контролю апарату районної державної адміністрації детально ознайомила присутніх з основними вимогами Інструкції з діловодства, Тетяна Гончарова, завідувачка сектору управління персоналом апарату районної державної адміністрації, говорила про складання індивідуальних програм підвищення професійної компетентності державного службовця, який займає посаду державної служби категорії "Б" і "В", а Інна Беденок, уповноважена особа районної державної адміністрації з питань запобігання та виявлення корупції, інформувала присутніх про зміни у антикорупційному законодавстві у зв'язку із прийняттям 02 жовтня ц.р. Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення ефективності інституційного механізму запобігання корупції".

 

Юрій Білий, начальник відділу інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та правового забезпечення районної державної адміністрації ознайомив учасників навчання із новими законодавчими актами та нормативними документами, прийнятими за останній місяць.

 

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації